Bierspeciaalzaak BierLab BierLab is een online bierwinkel die zich focust op bierabonnementen, bierpakketten en speciaalbier. Na jaren bier proeven, starten bierliefhebbers Bart Baeschnitt en Ralph van Bemmel in 2013 deze bierspeciaalzaak. \"Een eigen online bierwinkel is een beetje jongensdroom die uitkomt\", aldus Bart. \"Nieuw bier proeven en dit kunnen delen met andere bierliefhebbers is toch prachtig?\". Dat vindt ook Ralph: \"Speciaal bier bestellen bij je eigen bierspeciaalzaak, wie kan dat nou zeggen?\".

BierLab Reviews

  • Leuk kado'tje voor mijn vader bij elkaar gezocht op bierlab.nl. Betaald via IDeal. Conform de site: volgende dag verzenden. Nu 3 weken na bestelling nog niks binnen. Op mails reageren ze niet. Telefoonnummer nergens te vinden. Ik verwacht geen reactie dan wel pakketje meer.

    Naar mijn mening echte oplichters!

    Door Coen op 30 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 8 november 2017 2 bierpakketten als kado voor iemand besteld via hun website. De ideal betaling werkte goed.

    Vervolgens geen bestelbevestiging gekregen. Gemaild want je kunt ze niet bellen maar geen antwoord gekregen. Nogmaals gemaild, nog steeds geen enkele communicatie en ook geen levering. Of het zijn oplichters of ze hebben het heel slecht voor elkaar.

    Sterke punten
    Kan ik niet beoordelen.

    Zwakke punten
    Zie bovenstaand verhaal

    Door Marcel op 11 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geen bestel bevestiging. Uiteindelijk een derde geleverd. Geen factuur, en volgens mij ook nog te veel betaald.
    Slechte tot geen communicatie

    Door Ruben op 11 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op zondag 22 oktober besteld en betaald. Zou volgende dag verzonden worden. Je kunt ze niet bellen enkel email, messenger etc. Geen reaktie op wat voor manier dan ook.
    Is een grote scam.
    Ben gewaarschuwd.

    Sterke punten
    Goed in mensen oplichten en geld afhandig maken

    Zwakke punten
    leveren geen bier

    Door Claassens op 27 oktober 2017 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • net besteld, dus geen info over levertijd en verpakking ed.. maar faire prijzen, leuk assortiment, redelijk functionerende website.

    jammer geen gratis verzendkosten bij een X aantal bieren
    ook geen keuze in leverdatum/tijdstip

    Door Ruben op 17 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op maandagnacht een bestelling gedaan en ik kreeg een bericht dat er vanwege de feestdagen een levering langer zou duren. Echter tot mijn tevredenheid kreeg ik mijn bestelling woensdagmiddag (anderhalf dag na het bestellen) al voor kerst. Ik ben tevreden over de ruime keuze van bieren en hun snelle levering!

    Sterke punten
    Veel keuze, snelle levering.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Gerrit op 24 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na stad en land afgebeld te hebben om glutenvrije biertjes bij elkaar te sprokkelen voor een bierproeverij, kwam ik op bierlab.nl terecht. Hier is een ruime keuze aan (glutenvrije) speciaalbieren te vinden. Ze hadden hier precies wat ik zocht en het is ook nog eens goedkoper dan mijn vaste adresje voor speciaalbieren (bierkoning A'dam), zelfs mét verzendkosten! Dus heb alles hier besteld. Ik kreeg een tracking code zodat ik op de hoogte bleef van de status van mijn bestelling. Ook kreeg ik een mail met de verwachte bezorgtijd (tussen 17 en 18 uur), om 17.15 stond de doos binnen. Op dinsdag besteld, donderdag in huis. Kortom: ik ben erg tevreden

    Sterke punten
    Ruime keuze speciaalbieren
    Snelle levering (2 dagen)
    Tracking Code
    Binnen verwachte bezorgtijd geleverd

    Zwakke punten
    -

    Door Sophia op 9 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • BierLab heeft ontzettend veel speciaalbieren en bierpakketten. Levering ging snel en goed.

    Sterke punten
    Veel keuze
    Snelle levering
    Goede service

    Zwakke punten
    -

    Door Gerard op 22 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een mooie online webshop voor bier. Leveren niet zomaar bier, denken echt na over de selectie. Bovendien wordt het netjes geleverd.

    Sterke punten
    Mooie bieren
    Mooie selecties
    Betrouwbaar

    Zwakke punten
    Levertijd is nog lang

    Door Pim op 12 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review