• Online flessen besteld en helaas kwam na 2 dagen het antwoord dat ofwel jaargangen er niet waren ofwel de fles geheel op was en een alternatief werd voorgesteld. Irritant als je besteld en vooruitbetaald hebt .
    Refund enkele dagen afgewikkeld, had liever de flessen ontvangen, desnoods enige tijd later met een nabestelling.

    Sterke punten
    Goed arrangement met aparte wijnen, vermits ze er ziin

    Zwakke punten
    Voorraad en site blijkt totaal niet actueel te zijn

    Door Sanders op 24 september 2019 Reageer

  • had een bestelling van proefpakket gedaan, a 49 euro dat zonder verzendkosen geleverd zou worden. Echter na ontvangst mijn creditcard afsvhrijving bekeken en daar was een hogerbedrag afgeschreven. In het pakket zaten bovendien 2 flessen minder in dan het beloofde aantal . Bovendien was de eerste fles die ik opende ZO SLECHTE KWALITEIT dat ik misschien blij moet zijn met minder gelerde aantal . Na proberen klacht iin te dienen.( erg moeilijk) slechte oplossing en geen geld terug. OPLICHTERS dus, zoals iemand anders ook al constateerde

    Sterke punten
    geen; rotzooi wijnen

    Zwakke punten
    oplichters

    Door troelkat henk op 18 september 2019 Reageer

  • And then once you reach this page, you scroll down for the bottom.
    With a lots of items -- from baby clothes for brand new parent sto RVs with the recently retired
    -- it.... craigs list apartment search Whether you're offering business services or trying to trade a car, success on Craigslist often depends besides on one quality
    ad, however some of them. Select the county or area the place that
    the product, service or event is positioned.

    Sterke punten
    And then once you reach this page, you scroll down for the bottom.

    With a lots of items -- from baby clothes for brand new parent sto RVs with the recently retired -- it....
    craigs list apartment search Whether you're offering business services or trying to trade a car, success on Craigslist often depends besides on one quality ad,
    however some of them. Select the county or area the place that the
    product, service or event is positioned.

    Zwakke punten
    And then once you reach this page, you scroll down for the bottom.

    With a lots of items -- from baby clothes for brand new
    parent sto RVs with the recently retired -- it....
    craigs list apartment search Whether you're offering business services
    or trying to trade a car, success on Craigslist often depends
    besides on one quality ad, however some of
    them. Select the county or area the place that the product,
    service or event is positioned.

    Door Maybelle op 30 juni 2019 Reageer

  • Wijn beneden alle peil, aanbiedingen zijn geen aanbiedingen - een beetje google leert dat dezelfde wijn vaak ergens anders voor minder te krijgen is. Na iets gekocht te hebben , kom je er ook echt nooit meer van af: bellen, vast en mobiel, email, post - je wordt er knettergek van. Ook boos worden helpt niet, ze gaan gewoon door.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    slechte wijn, vallen mensen lastig, stalkers

    Door ER op 20 juni 2019 Reageer

  • Site bijzonder klantonvriendelijk. Bij de bestelling loopt site wederom vast wanneer je een keuze maakt op welke wijze je wilt betalen. Per email melding gemaakt bij wijnvoordeel maar geen enkele reactie. Met andere woorden niet doen.

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    online kunnen bestellen/betalen

    Door van der Werf op 23 mei 2019 Reageer

  • In januarie een bestelling gedaan voor een wijnpakket,nooit ontvangen,diverse keren klacht ingediend via telefoon,mail en facebook,telefonisch niet te bereiken!,op de mails geen enkele reactie,via facebook van alles belooft maar er gebeurt niets,giordano belde mij een keer of ik nog interesse had in een aanbieding!!!!!,bovenstaande weer aangekaart,van alles belooft maar weer geen enkele reactie,ik heb het helemaal gehad met giordano,onbetoubaar,komt hun beloftes niet na!!!

    Sterke punten
    van alles beloven!

    Zwakke punten
    geen enkele belofte nakomen,slechte communicatie!

    Door rein kolijn op 16 mei 2019 Reageer

  • Ik heb in januari 2019 een pakket betaald van 49 euro , deze is nooit geleverd en ik heb het geld nooit terug gehad! Heel vaak geprobeerd contact te krijgen ,na maanden heel vaak contact te hebben gezocht, kreeg ik eindelijk via Messenger contact . veel beloftes gedaan , maar die werden totaal niet nagekomen , Ik zou mijn geld terug krijgen maar dat hebben ze tot u toe niet gedaan ( 10 mei 2019 ) OPLICHTERS ZIJN DIT !!!

    Sterke punten
    De boel bedriegen !

    Zwakke punten
    Communicatie!

    Door Krista kolij op 10 mei 2019 Reageer

  • 3 flessen drank besteld, waarvan 1 niet op voorraad. De levering zou 1 week uitgesteld worden.
    De ene fles blijkt niet meer aangekocht te worden en krijg vervolgens melding dat de hele bestelling geannuleerd wordt.
    Omdat ik toch de andere 2 flessen wil ontvangen, stellen ze een alternatief voor voor de ontbrekende fles.
    Na één maand wacht ik echter nog altijd op mijn 3 flessen !

    Zwakke punten
    Houden hun woord niet.

    Door Tve op 20 december 2018 Reageer

  • ik heb een kwartaal abonnement als een cadeau gekregen en was enthousiast

    Sterke punten
    uitstraling, bezorging was goed, ik werd erg vriendelijk geholpen

    Zwakke punten
    20 ml is net te weinig als je met een vriend wil proeven dan kom je net 10 ml tekort, de prijzen van de whisky's zijn behoorlijk aan de prijs

    Door Harry op 7 december 2018 Reageer

  • Via BOL.COM bij de Tastingcollection besteld. Geld betaald maar nooit iets ontvangen en ook geen reacties op herhaaldelijke pogingen om uitleg. Waardeloos bedrijf. Wij adviseren en nooit iets te bestellen en BOL zou ze met grote spoed van hun website moeten verwijderen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel

    Door Suruceanu op 30 oktober 2018 Reageer

  • Amstel Bright is heerlijk fris biertje dat perfect voor de zomer is. Drink een Brightje met een partje limoen en dit is echt genieten.

    Meer informatie: www.amstel-bright.nl

    Sterke punten
    fris en snel drinkbaar

    Zwakke punten
    Niet geschikt voor de winter

    Door Remco Verhaa op 8 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • k was jaren een goede klant tot dat een wijn die ik al lang van hun betrek en altijd dezelfde prijs plotseling € 2 per fles duurder werd. ( zelfde wijn en jaartal) nl de vina decana. Op vragen hierover krijg ik geen antwoord.
    STOP ER DUS MEE. waaschijnlijk hebben ze een dom call center ingeschakeld

    Door G.C. van A op 31 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zondag besteld vanaf mijn iPhone.
    Wat de macro en Sligro niet kunnen leveren kon bij jullie wel.
    Alle lof en zeker ook voor de snelle levering
    Via de website besteld en in een dag geleverd.

    Sterke punten
    Makkelijk bereikbaar en snel besteld

    Zwakke punten
    Moet nog blijken bij een vervolg

    Door Keith Anita op 30 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede service, prettig telefonisch contact met de winkel.

    Sterke punten
    zie boven

    Door Els Jansens op 3 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 1ste keer dat ik bij de Gouden Ton bestel en helaas geen positief gevoel eraan over gehouden. Binnen de zichttermijn blijkt de helft van de bestelling in prijs te zijn gedaald. Een mailtje eraan gewaagd omdat dit toch wel lullig is, zeker bij een 1ste bestelling, echter is men van mening dat het spijtig is maar helaas. Het kan wel eens voorkomen dat een prijs daalt. Een korting op de volgende bestelling wordt wel aangeboden maar hiervan zeg ik, spijtig maar genoeg andere wijnspecialisten om te shoppen.

    Sterke punten
    Nog niet ervaren.

    Zwakke punten
    Klantgerichtheid

    Door Frans op 18 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij mijn bestelling was helaas het verkeerde product opgestuurd. Kan gebeuren. Nadat ik dit gemeld had, heeft Hopt mij het goede product direct toegestuurd. Uitstekende service dus.

    Door Marco op 8 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wanneer er door hun systeem een fout word gemaakt met het adres en pakket niet bezorgd kan worden, word er van de klant verwacht dat deze 2x verzendkosten (die overigens al aan de hoge kant zijn) betaald. En na een klacht word het niet serieus opgepakt en niet het volledige bedrag teruggestort! Ik heb ze de kans gegeven deze fout te herstellen, maar nu zijn ze een klant kwijt.

    Sterke punten
    Geen

    Door Nick op 6 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Leuk kado'tje voor mijn vader bij elkaar gezocht op bierlab.nl. Betaald via IDeal. Conform de site: volgende dag verzenden. Nu 3 weken na bestelling nog niks binnen. Op mails reageren ze niet. Telefoonnummer nergens te vinden. Ik verwacht geen reactie dan wel pakketje meer.

    Naar mijn mening echte oplichters!

    Door Coen op 30 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 8 november 2017 2 bierpakketten als kado voor iemand besteld via hun website. De ideal betaling werkte goed.

    Vervolgens geen bestelbevestiging gekregen. Gemaild want je kunt ze niet bellen maar geen antwoord gekregen. Nogmaals gemaild, nog steeds geen enkele communicatie en ook geen levering. Of het zijn oplichters of ze hebben het heel slecht voor elkaar.

    Sterke punten
    Kan ik niet beoordelen.

    Zwakke punten
    Zie bovenstaand verhaal

    Door Marcel op 11 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geen bestel bevestiging. Uiteindelijk een derde geleverd. Geen factuur, en volgens mij ook nog te veel betaald.
    Slechte tot geen communicatie

    Door Ruben op 11 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vreselijke service, zogenaamd was ik niet thuis waardoor het weer mee is genomen naar het depot. Ik was er gewoon en heb geen gemiste oproep gehad. Waardoor ik dus geen drank had! Gebeld met de klantenservice, kon ons niet verteld worden waar de drank was (het was 13:00 smiddags) waar we het nog zelf zouden kunnen ophalen. Vervolgens kon er niet gekeken worden waar we die wijn wel konden krijgen in een gall&gall in utrecht en omstreken. Ik bestel nooit meer hier.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    -

    Door JR op 30 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op zondag 22 oktober besteld en betaald. Zou volgende dag verzonden worden. Je kunt ze niet bellen enkel email, messenger etc. Geen reaktie op wat voor manier dan ook.
    Is een grote scam.
    Ben gewaarschuwd.

    Sterke punten
    Goed in mensen oplichten en geld afhandig maken

    Zwakke punten
    leveren geen bier

    Door Claassens op 27 oktober 2017 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • leuke wisselende bier collectie en veel bijzondere whisky

    Sterke punten
    goed advies, scherpe prijzen

    Door Paul op 14 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een fles tequila besteld, bleek niet leverbaar.
    Samen tot een mooi alternatief gekomen.
    Om dit optijd bij mij thuis te krijgen heb je dit persoonlijk afgeleverd!
    Eric gouden service!
    Dankjewel! Hij was zo blij als een kind!
    Je gaat ons zeker terugzien!

    Sterke punten
    Service moeilijk hieraan te tippen!

    Zwakke punten
    Uiteraard is niks perfect de bereikbaarheid mag iets verbeterd worden. Mocht je gesloten zijn horen we dit ook graag.

    Door Joffry op 2 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • net besteld, dus geen info over levertijd en verpakking ed.. maar faire prijzen, leuk assortiment, redelijk functionerende website.

    jammer geen gratis verzendkosten bij een X aantal bieren
    ook geen keuze in leverdatum/tijdstip

    Door Ruben op 17 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.