Drankgigant.nl - Dé Online Slijterij van Nederland! Bij Drankgigant.nl zijn we overtuigd van onze bedrijfsfilosofie die de klant centraal zet, bij ons is de klant nog altijd koning. Ons assortiment is letterlijk gigantisch en is gericht op iedereen, van jong tot oud en van de hobbyist tot de fijnproever. Een groot assortiment gecombineerd met scherpe prijzen en persoonlijke service, dat is waar wij voor staan!

Drankgigant.nl video


Drankgigant.nl Reviews

  • Wanneer er door hun systeem een fout word gemaakt met het adres en pakket niet bezorgd kan worden, word er van de klant verwacht dat deze 2x verzendkosten (die overigens al aan de hoge kant zijn) betaald. En na een klacht word het niet serieus opgepakt en niet het volledige bedrag teruggestort! Ik heb ze de kans gegeven deze fout te herstellen, maar nu zijn ze een klant kwijt.

    Sterke punten
    Geen

    Door Nick op 6 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eindelijk mijn whisky's gevonden waar ik al jaren naar op zoek ben..... Hele fijne prijs en ook al mijn favoriete merken. Erg blij

    Sterke punten
    groot assortiment !

    Door Harry V op 29 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lekker snel mijn bestelling binnen, net om 17:00 uur een bestelling geplaatst in de hoop dat deze de volgende dag nog geleverd word....... en jawel hoor !!! Super website

    Sterke punten
    snel en goede prijs

    Door Bas Peters op 29 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb een leuke bestelling geplaatst en ervaar dat de snelheid van leveren snel is. TOP

    Sterke punten
    heel veel producten en super prijs

    Door Jan de V op 20 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Opnieuw ben ik bijzonder tevreden over deze webshop, fijn om op een site te komen waar je wel snel geholpen word...... tevens ook fijn om de volgende dag je pakket te ontvangen. Hoe vaak zie je nog steeds dat je het bestelde artikel niet de volgende dag binnen hebt, Op drankgigant.nl gelukkig goede service. Ik ben blij met jullie ! gr Jes

    Sterke punten
    Snelle service en zeer snelle helpdesk

    Zwakke punten
    groot assortiment ! Ha

    Door Jesse op 20 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dat is nou eens service ! Gisteren om 17:00 uur besteld, vanmorgen om 9:40 uur geleverd. Hartstikke bedankt, tot de volgende keer. gr Bas

    Sterke punten
    bijzonder groot assortiment en fijne prijzen

    Zwakke punten
    geen

    Door Bas op 2 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloze klantenservice. Uitgedroogde kurk afgebroken en deel in fles gevallen. Foto's gemaakt maar bleek niet voldoende. De fles moest vol terug (moeilijk zonder kurk) en ik moest maar een rol ducktape kopen werd er gezegd en de fles via post terugsturen (zelf port betalen). Kon hem ook zelf langs brengen (250 km rijden) of op laten halen uiteraard goed afgesloten. Konden wel een dag vertellen maar geen tijd wanneer ze langs zouden komen (moet dus een hele vrij dag nemen) Ooit eerder een soort gelijk situatie gehad bij Drankdozijn. Werd heel snel keurig opgelost.

    Zwakke punten
    Slechte serice

    Door M. Kooimans op 24 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds de invoering van een pak extra belastingen op sterke drank in België ben ik als prijsbewuste belg over de grens gaan zoeken.
    Al enkele bestellingen gedaan. Sommige ben ik zelf gaan ophalen (Gin) omdat bij het opsturen naar België de extra belastingen er opnieuw bijkomen. Andere bestellingen heb laten opsturen omdat ik niet kon wachten (Bier)

    Speciale Belgische bieren welke in België niet meer te krijgen zijn kan ik bij Drankgigant aan een aantrekkelijke prijs nog steeds bestellen.

    Alles steeds netjes verpakt bij het opsturen, en behulpzame mensen in de winkel.

    Sterke punten
    Enorm aanbod aan scherpe prijzen.

    Door Gunther op 23 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door een eigen fout heb ik twee bestellingen in een minuut achter elkaar aan gedaan, en direct een mail verstuurd waarin we dit uitleggen en of het mogelijk is de zendingen bij elkaar te voegen. Op het antwoord van de mail wachten we nog....
    Bij een van die bestellingen zit een limited edition met bepaalde opdruk op de fles van Bacardi. Deze had ik nog niet, helaas kreeg ik tot mijn verbazing hele andere flessen binnen.
    Het antwoord was dat het een oud plaatje was en dat dat kon gebeuren.
    Ik mocht het terug sturen maar kreeg hun verzendkosten en degene die ik moest maken niet terug, ofwel € 14 aan verzendkosten om een fles terug te sturen waar zij een foute afbeelding van neerzetten !
    En na de vraag waarom ze me niet tegemoet kwamen gewoon geen reactie meer !!!
    Zeer teleurstellend, ik bestel hier nooit meer....

    Sterke punten
    snelle service

    Zwakke punten
    slechte service

    Door Leon op 11 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een verschrikkelijke ballentent is dit. Je bestelt iets, en krijgt zomaar andere producten in de plaats van wat je hebt besteld. Stuur je een mailtje hierover, zeggen ze dat deze bestelde producten uitverkocht zijn. Dit dus zonder te zeggen voordat het pakket wordt verzonden.

    Na wat mailcontact besluit DrankGigant ook niet meer te reageren op e-mails...

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Slechte service
    onverwachts andere producten dan besteld

    Door Frits op 3 juli 2015 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Groot assortiment goede levering slechte communicatie.
    Ik kocht altijd alleen maar bij drankgigant, was zeer tevreden.
    Op een gegeven moment is vergeleken met een andere aanbieder waar ineens een gigantisch verschil in prijs ontstond.
    Ik heb dit gemaild en telefonisch contact gehad, het kwam erop neer om dan maar bij de ander te kopen.
    Zogezegd zo gedaan ik was het niet eens van plan want had dan voor de gunfactor toch nog besteld.
    Aangezien het hun eigen tip was koop ik nu bij een ander die tot nu toe altijd goedkoper is.
    Jammer had zo niet hoeven lopen, maar ik ben met de aanbieder die ik nu heb zeer tevreden.

    Sterke punten
    groot assortiment
    Snelle leveringen

    Zwakke punten
    botte reacties die ik niet als vriendelijk en professioneel kan bestempelen.

    Door Jaco op 5 juni 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb al enkele bestellingen online gedaan en deze elke keer de dag na bestelling ontvangen in België. Alles is zeer mooi ingepakt dus nog nooit zorgen gemaakt over niet goed afleveren. De prijzen zijn altijd goedkoper dan in fysieke winkels. Niet alles is goedkoper dan bij andere online shops maar dit verschil is soms maar 1 of 2 euro waardoor ik toch elke keer bij Drankgigant koop voor de service. Ben ook al enkele keren in de winkel zelf geweest in Oost Souburg en hier alles net hetzelfde goede service door verkopers. En gewoon een leuke plek om eens te bezoeken!

    Sterke punten
    - lage prijs
    - ruim aanbod
    - betrouwbare verzending
    - leuke winkel

    Zwakke punten
    - nog geen gevonden
    - (verzendkosten) dit is OK omdat alles mooi ingepakt is en daar betaal ik graag voor, al is het natuurlijk altijd leuk geen verzending te betalen

    Door TD op 5 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Drankgigant.nl zit bij ons om de hoek dus komen er graag, meer dan 1500 whisky's op voorraad, 500 verschillende bieren van over de hele wereld, Gin, Wodka, Cognac en in alle prijs klasse's. Ook laten we af en toe wat bezorgen omdat zij een leuk aanbod hebben in cadeau's die wij dan laten bezorgen. Altijd prima op tijd en nooit geen gezeur zelfs nog wel eens iets te laat besteld maar toch de volgende dag geleverd. Prima service als je het mij vraagt en ik denk ( als ik het zo lees ) dat er afgelopen jaar veel veranderd is in het bedrijf

    Ik zeg Top !

    Sterke punten
    Groot assortiment, duidelijke website, snelle levering.

    Zwakke punten
    Drukte in de winkel als je vrijdag even een biertje wilt gaan halen.

    Door Richard v L op 22 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Drankgigant komt zijn verkoopsbelofte om de volgende dag te leveren niet na. Sterker nog: ik ben gedwongen 2 weken te wachten en moet het nog eens zelf gaan afhalen.

    Bovendien krijg ik compleet verkeerde info over de status van het pakket (de info is in de trant van 'waarschijnlijk' 'dat zal dan wel' 'hopelijk').

    De helpdesk reageert laconiek - het hoeft allemaal niet zo precies, als dat pakketje ergens, ooit eens komt opduiken. Alle schuld wordt netjes afgeschoven op de pakjesdienst.



    Iets gedetailleerder:

    In mijn situatie duurde het 4 werkdagen voor de bezorger eindelijk langs kwam. Gezien de verkoopsbelofte volgende dag leveren, had ik niet gepland dan nog thuis te zijn.

    Geen nood, ik verander dan toch gewoon het leveradres? Toch niet! Eenmaal in rotatie, kan dat niet en ben ik verplicht nog een week te wachten - 2 leverpogingen, dan 2 dagen transit naar een afhaallocatie en dan mag ik nog eens tijd vrij maken om af te halen!

    Uiteindelijk mag ik bijna 2 weken na bestelling mijn kostbare tijd vrijmaken om het pakketje op te gaan halen. Hopelijk is de bestelling zelf wél in orde, maar dat wordt bang afwachten.

    Het enige positieve is dat de helpdesk snel reageert.

    Sterke punten
    Snelle reactie helpdesk.

    Zwakke punten
    Komt verkoopsbeloftes mbt levering niet na, gebrekkige/foute info, laconieke attitude helpdesk, geen oplossingen bij problemen noch compensatie, verzendkosten altijd 7 euro.

    Door Pieterjan op 31 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De Drankgigant heeft een erg groot assortiment en is niet duur maar de klantvriendelijkheid / service is volgens mij ver onder de maat, voorbeelden:
    -Na aankoop van 4 flessen Prosecco ( a €15,-) blijkt 1 fles bedorven te zijn.. De drankgigant vergoed deze fles niet (daar kunnen ze niet aan beginnen).
    - Een bij de Drankgigant gekochte drankkadobon kon na 6 maanden niet meer bij de Drankgigant worden ingeleverd (die accepteren wij niet meer. ga maar de Gall en Gall die nemen hem misschien nog wel aan).

    Nooit meer Drankgigant... er zijn meer online drankwinkels.

    Sterke punten
    Assoortiment en prijs

    Zwakke punten
    Zeer klantonvriendelijk

    Door Jan Verburg op 24 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Speciale fles besteld, was eigenlijk al verwonderd dat ze deze hadden, tot op heden niet geleverd .

    Sterke punten
    Ogenschijnlijk groot assortiment, ik vermoed dat ze er ook flessen opzetten die ze niet hebben en ook niet kunnen krijgen, alleen maar om klanten te lokken.

    Zwakke punten
    Klantenservice voldoet totaal niet aan de eisen ..... de laatste keer dat ik hier wat besteld heb!

    Door Eric op 12 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo
    Gisteren 18.00u besteld 28 flessen verschillende soorten. Vanmorgen 26-10 09.30 thuis ad deur afgeleverd in deventer. Super ga zo door.

    Sterke punten
    Snelle bezorging
    Goede verpakking
    Ruim assortiment

    Door berthold op 26 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Was op zoek naar nieuwe soorten Ciroc en vooral apparte Wodka's waar ik mee opval. Op website van drankgigant.nl gekomen en direct een bestelling geplaatst.
    Snel geleverd en SUPER goed verpakt.

    Kon tevens via de chat functie snel een paar kleine vragen stellen en had direct antwoord ( binnen 5 seconden )

    KLASSE

    Sterke punten
    ALLES

    Door Jeffrey op 25 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na 3 maanden nog steeds niets ontvangen, niet tevreden over service, lossen probleem niet op

    Door Sam Dentenee op 3 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Grote en overzichtelijke shop ! hiervoor zeker applaus ! Ga zo door !

    Sterke punten
    alles

    Door Diderick op 5 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben nog nooit zo een grote Slijterij gezien ! Werkelijk een bizar assortiment wat echt uit alle denkbare dranken bestaat, van honderden soorten Rum, Vodka, Likeuren en Bizar veel Malt Whisky. Wij hebben bijna 2 uur in de winkel geweest, naast alle drukte is de klant vriendelijkheid erg goed en zijn de medewerkers duidelijk HARD aan het werk om iedereen het naar hun zin te maken. Zeer grote klasse voor deze onderneming. Wij komen op korte termijn zéker nog even neuzen. Berichtje voor iedereen, ga kijken en laat je verassen door dit bijzondere assortiment. Victor

    Sterke punten
    Alles !
    Snel, groot, fijn, klantvriendelijk, Bizar

    Door Victor op 1 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn al bijna een jaar klant en hebben nog nooit problemen gehad, zeer fijne en oprechte klanten-service en groot én exclusief assortiment.
    Snelle levering en zeer goede wijze van verpakken maakt ons een vaste klant.

    Ga zo door ! Gr Cafe Rotterdam

    Sterke punten
    groot assortiment
    totaal plaatje
    veilig en vertrouwd

    Door Vivian op 30 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Speciaal kom ik iedere maand uit België om mijn ervaring en collectie uit te breiden, Gewoon scherpe ofwel goede prijs in combinatie met het prachtige assortiment. Ga zo door en tot volgende maand.

    Sterke punten
    groot assortiment
    afhaal + bezorg mogelijkheid

    Door Ballo op 28 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 2 maal besteld en sta versteld van goede service en perfecte verpakken.
    Ik ben zeer tevreden en wil dit via deze weg aan iedereen laten weten ! Bestel gerust bij dit bedrijf, hier koop je zeker geen kat in de zak.
    Gr Eduard

    Sterke punten
    Veel
    nuttig
    goedkoop
    service
    telefoon
    bereikbaarheid
    te bezoeken

    Door Eduard op 25 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Was tot gisteren opzoek naar bar tools cocktail benodigdheden voor mijn privé bar, kwam bij drankgigant.nl terecht en besloot direct een order te plaatsen voor 275,00 met barcaddy, wandrek, diverse shakers en 2 bijzonder unieke Mulders van hout en metaal. Een bijzondere en kant en klare uitrusting. Volgende dag geleverd én behoorlijk goed verpakt ( 15 minuten bezig geweest) maar helemaal klasse ! Ik bestel niet vaak online maar heb nu eindelijk een fijne website gevonden. Drankgigant.nl TOP

    Sterke punten
    Breed assortiment
    Diep assortiment
    Goede prijs
    Alles op voorraad

    Zwakke punten
    Te veel spullen kan nie kiezen

    Door Klaas op 24 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Drankgigant.nl

Schrijf je eigen review