Drankgigant.nl

Drankgigant.nl - Dé Online Slijterij van Nederland! Bij Drankgigant.nl zijn we overtuigd van onze bedrijfsfilosofie die de klant centraal zet, bij ons is de klant nog altijd koning. Ons assortiment is letterlijk gigantisch en is gericht op iedereen, van jong tot oud en van de hobbyist tot de fijnproever. Een groot assortiment gecombineerd met scherpe prijzen en persoonlijke service, dat is waar wij voor staan!

Drankgigant.nl video


Drankgigant.nl Reviews

  Slecht verpakt,slechte service

  Slecht verpakt, 2 dure flessen whisky lekten. Etiket van de fles geweekt, alles plakte. Flessen dus niet meer vol. Klantenservice gemaild, de fout werd erkent en het zou opgelost worden. Een week later wacht ik nog steeds een oplossing en de Klantenservice reageert niet een meer op mijn mails. Erg teleurstellend. Ik koop hier nooit weer! 170 euro aan whisky besteld. Bestel hier niet!!

  Sterke punten
  Leuke assortiment

  Zwakke punten
  - Slechte lantenservice, slecht Nederlands
  - Zeggen probleem op te lossen maar lossen niks op.
  - Reageren slecht op mails.

  Bedrijf wordt steeds slechter

  Maandag 10:00 uur een bestelling gedaan.
  Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis.

  Ik hoorde maar niks. Dus dinsdag gemaild. Dinsdag zouden ze het pakket opsturen, dinsdag 18:10 uur krijg ik een mail dat er 6 flesjes magner ontbreken. Dus bestelling in de wacht gezet.

  Direct gemaild dat ze die 6 flesjes mogen crediteren en dat ze bestelling zonder die 6 flesjes kunnen opsturen....

  Vervolgens sturen ze pas op woensdag het pakket op. En nu wacht ik nog steeds op het pakket wat vandaag bezorgd zou worden.

  Express op het werk, maar deze sluit om half 6.

  Zitten 2 cadeautjes bij, en nu kom ik straks met lege handen.

  Baal ervan, zeker omdat ik de bestelling op maandag 10:00 uur heb geplaatst.

  En dit is niet de eerste keer dat ze zo met een bestelling omgaan ! Slechte review boeit ze ook helemaal niks volgens mij!

  12-06 Miranda / en nog steeds niks ontvangen! Ze kunnen ook niks voor mij betekenen. Want ze leggen de schuld bij postnl. Dus ik heb nu geen bestelling en ik ben mijn geld kwijt!!1

  Geld kwijt, geen levering

  Mijn bestelling zou binnen twee werkdagen worden geleverd. Toen ik na een week aangaf de aankoop te willen ontbinden, werd dat geweigerd. Nu, drie weken later, heb ik nog steeds niets ontvangen en ook mijn geld niet terug.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geld kwijt, geen levering

  Slechte service

  Grote bestelling gedaan bij dit bedrijf vervolgens krijg ik na 17 uur niet ervoor zodat er nog iets geregeld kan worden nee... erna krijg het volgende:

  Bedankt voor uw bestelling. Deze is in goede orde bij ons binnengekomen, maar helaas is de 1x Legendario Ronsse 70 cl. uitverkocht.

  Morgen weten we meer over de levertijd. Onze leverancier is momenteel namelijk telefonisch onbereikbaar. Zodra bekend, wordt dit morgen per mail aan u teruggekoppeld.

  Het is niet mogelijk om in delen te verzenden.

  Ik snel terug gemaild van nou joh laat die maar zitten stuur de rest maar op ivm ik het voor een feestje graag de volgende dag in huis wilde hebben, geen reactie gehad pas de volgende dag weer... besloten om de order te annuleren en gaan wel naar iemand anders jesus wat een slechte service... totaal geen meedenken...

  Ook meteen (Het is niet mogelijk om in delen te verzenden.
  ) ipv goh wij kunnen u deze oplossing aanbieden. Ik bestel hier nooit meer...

  Sterke punten
  Goeie prijzen

  Zwakke punten
  Klantenservice is zwaar jammer...

  Leveren wijn over datum

  Wijn geleverd gehad over datum en oplossen doen ze het niet

  Zwakke punten
  Lossen niets op

  Waardeloos

  Verkeerd pakket geleverd, totaal anders dan besteld. Omruilen kan pas nadat ik mijn pakket teruggestuurd heb. Klantenservice is verschrikkelijk slecht!

  Fraud? Or just appalling level of service?

  I ordered an item as a Christmas Gift on 23rd December with guaranteed next-day delivery. It is now 4th January and the item has not been received and I have no tracking information. I have contacted DrankGigant directly and they refuse to offer any kind of assistance. I have now raised a dispute with Paypal. Disgusting company.

  Komen bestelling niet na

  Na bericht versturen krijg ik een mail dat 1 van de producten niet door hun te leveren is. Aangegeven dat dat de reden was bestelling en de rest van bestelling dan ook niet wil. Dat kan niet meer en moet u dus bezorg en retour kosten betalen omdat zij 1 hun website niet fatsoenlijk bijhouden en 2 niet even contact opnemen als ze een deel van bestelling toch niet hebben.

  Waardeloze service. Leveren niet, maar brengen wel extra kosten in rekening

  Ik heb zelden in mijn leven zulke slechte service ervaren.

  Ik had een bestelling geplaatst bij Drankgigang.nl
  Hiervan is een deel niet aangekomen. Daarbij is later gemeld dat er iets stuk of misgegaan was tijdens het transport.

  Heel vervelend, want ik had op die bestelling gerekend. En pas een hele poos later hebben zij dat toegestuurd....

  Dat deel van de bestelling is echter nooit aangekomen. Ik trof een briefje dat de bezorger was geweest. Mogelijk de bel niet gehoord...mogelijk is hij nooit met het pakket daar geweest...ik was in ieder geval thuis.

  Normaliter wordt het of bij buren afgegeven of de volgende dag opnieuw aangeboden.

  Dit keer niet. Nu ging het na 1 poging direct naar een afhaalpunt. Als ik iets wilde afhalen, had ik het niet online besteld...

  Nog voordat ik het kon ophalen, moest ons hele gezing in quarantaine vanwege een positieve besmetting.

  Na ongeveer een week werd er een bericht gestuurd dat het pakket teruggaat. Waarop Drankgigant doodleuk een e-mail stuurt dat ze nu bezorgkosten in rekening zullen brengen a 6,90 euro.

  Daarop heb ik contact met ze opgenomen en de situatie toegelicht.

  Met daarbij natuurlijk ook de verontwaardiging dat zij - buiten mijn schuld - in eerste instantie niet hebben geleverd wat ze beloven. En pas veel later de andere helft ook niet is aangekomen bij mij.

  En in plaats van excuses, compenstatie, tegemoetkoming, of iets... ze ook gewoon kosten in rekening brengen.

  Dit gaat m.i. ieder fatsoen te buiten.
  Na veelvuldig contact gaan ze niet in op de kwestie, enkel dat het procedure is bezorskosten in rekneing te brengen.

  Bijzonder...je levert niet, maakt geen excuses, maar brengt ook nog eens extra kosten in rekening.

  Ik kan dan ook niemand aanraden om ooit een aankoop te doen hier. Bepaalde dingen zullen misschien iets goedkoper zijn dan een andere directe concurrent. Maar uiteindelijk kom je bedrogen uit, je spullen worden niet op tijd geleverd EN je bent duurder uit.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service, te late en onvolledige levering, brengen extra (verzend)kosten in rekening, ondanks hun eigen fouten

  Geen klantenservice klant is echt geen koning als dat ze beweren

  Koop niks bij deze zaak zeer slechte klantenservice. Flessen die beschadigd zijn worden niet omgeruild . Dus als je hobby whisky verzamelen is verwacht dan niet dat ze deze omruilen. Ook komen ze je niet tegemoet. Flessen die niet te leveren zijn worden ook niet geblokkeerd op de web site dus geld retour maar omdat je dan onder de 150 euro komt wel verzendkosten er afhalen.

  Sterke punten
  Geld uit je zak kloppen

  Zwakke punten
  Klantenservice eigen totaal geen service

  Voor mij NOOIT meer! Slecht bedrijf met een nog slechtere (klanten)service!!!

  Afgelopen zondag via de site een verjaarsdagkado voor iemand uitgezocht en dit zou dinsdags worden bezorgd. Dit ook in het opmerkingenveld weergegeven en ook nog een email nagestuurd dat het dinsdag op de verjaardag bezorgd moet worden.
  Maandag aan het eind van de dag ontvang ik pas een email dat het product niet meer op voorraad is en pas dinsdag weer binnenkomt. Dit stond niet vermeld op de site en ook nu nog staat het gewoon voorradig en dat het de volgende dag al bezorgd wordt. Geen excuses alleen de mededeling dat het alsnog bezorgd wordt als het product weer binnen is.

  Door de late reactie van de klantenservice, die niet of nauwelijks bereikbaar zijn, kon ik ook niets anders meer tijdig laten bezorgen. Op mijn mail om opheldering ontvang ik verder ook geen enkele reactie. Uiteindelijk zelf maar weer telefonisch contact opgenomen met de klantenservice (half uur in de wacht gehangen) en de bestelling geannuleerd en mijn geld teruggeeist. Dit duurt een dag of 5....

  Mensen denk goed na voordat je met dit bedrijf in zee gaat, want je bent hier geen klant maar een nummer!!!

  Slechte service!

  Mijn bestelling bedroeg 30 flessen Martini en 2 flessen alcholvrije prosecco. Deze bestelling direct betaald met IDEAL. Dezelfde dag ontving ik een bevestiging dat de 30 flessen verstuurd zouden worden, maar ik zou een credit krijgen voor de overige 2 flessen want die waren niet voorradig. Ik heb meteen geantwoord dat ik dan graag een alternatief voor die twee flessen zou willen ontvangen, maar dat ik niet akkoord ging met een credit. Dit kon niet. De credit was al aangemaakt en daarom niet te wijzigen. Nogmaals aangegeven dat ik de bestelling graag in 1x geleverd wilde hebben, want anders zou ik voor die twee flessen bezorgkosten moeten betalen terwijl ik toch echt alles in 1 bestelling had geplaatst en daarmee ruim boven de 150 euro uitkwam en dus geen bezorgkosten hoefde te betalen. Dit kon niet. Het enige wat ze mij wilde aanbieden was een korting van 50% op de bezorgkosten van de twee flessen die zij niet geleverd hadden. Slechte service, gemiste kans want ik koop hier nooit meer!

  Sterke punten
  Sorry, maar met z'n slechte service en klantvriendelijkheid zie ik de sterke punten niet meer.

  Zwakke punten
  Slechte service.

  Klant onvriendelijk in het kwadraat

  Bestelling geplaatst en betaald. Bleek een fles whiskey niet meer leverbaar te zijn. Of ik deze fles wilde annuleren. Dit wilde ik niet, had hem niet voor niks besteld. Moest ik ineens 6,95 verzendkosten betalen. Zei toen dat het niet mijn keuze was om die fles niet te leveren maar moest en zou die verzendkosten betalen. Hele bestelling geannuleerd. Koop nooit meer bij hun. Heb bij drankdozijn hetzelfde meegemaakt, geen probleem, werd gewoon geleverd zonder verzendkosten.

  Sterke punten
  Kan geen sterke punten ontdekken

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid, mailcontact

  Superkeuze

  Naast concurrerend (heel behoorlijke prijzen) een grote keuze aan dranken die je elders niet of na lang zoeken aantreft. Verzending boven €75 is gratis.

  Sterke punten
  Assortiment; snelle bezorging.

  slecht bedrijf

  kortom bestel hier niet als je de drank de volgende dag nodig hebt, want ze kunnen het gewoon niet nakomen

  Zwakke punten
  slechte service en niet de beloftes nakomen

  Slechte ervaring. Traag, incompleet, foutief.

  Bij mijn bestelling bleek 1 fles niet op voorraad, terwijl de website aangaf dat deze wel op voorraad was.
  Aangegeven welke vervanging ik wilde.
  De bestelling is vervolgens enkele dagen vertraagd geweest en bleek uiteindelijk beschadigd, dus is automatisch retour drankgigant gegaan.
  De bestelling is nadat deze terug binnen was bij drankgigant opnieuw verzonden, helaas zonder overleg zonder de vervangende fles (!) en ook zonder de origineel gewenste fles.
  Ook bleken er 3 flessen foutief geleverd! Je pakt toch niet een fles die er een beetje op lijkt?!
  Na een aanbod te hebben afgeslagen om de eerste 2 flessen voor half geld over te nemen (wat moet ik daarmee, ik wil mijn bestelde flessen), moest ik eerst de 2 flessen retourneren en zelf de verzendkosten voorschieten.
  Het gaat om 16 euro totaal, waar hebben we het over. Een beetje servicegerichte winkel zorgt direct voor opsturen, zeker na alle vertraging en fouten.
  Nu zit ik voorlopig nog in thuisquarantaine dus retourneren is op dit moment ontzettend lastig voor mij.
  Communicatie verloopt ook niet al te snel maar vooruit dat is op dit moment te vergeven. Incorrecte voorraad, incomplete en foutieve leveringen dan weer niet. Uiteindelijk heb ik voor de eerste 2 flessen 8 euro extra moeten betalen, dat probeerden ze bij de 3e verkeerde fles ook maar toen werd ik een beetje neidig en hebben ze die uiteindelijk gratis nagestuurd. Het hele verloop hiervan was ook lastig omdat klantenservice mijn laatste mail niet eens leest laat staan de voorgeschiedenis.

  Conclusie: winkel zadelt klant op met alle problemen. Geen goede service dus. Doorlooptijd tot bestelling (-1 fles en +3 verkeerde flessen en +8 euro extra kosten) in huis: meer dan een maand.

  Zwakke punten
  Winkel denkt niet mee met klant.
  Klantenservice leest de mail waarop de antwoorden niet eens, laat staan de voorgeschiedenis.

  niet bereikbaar en verkeerde levering

  Helaas mindere ervaring met Drankgigant. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. We hebben een bestelling geplaatst en deze is best snel maar verkeerd geleverd. Niet het juiste product is geleverd. Daarom wil ik ze bellen maar krijg een wachtrij met een bandje en de verbinding wordt verbroken. Per mail ook geen reactie.

  Zwakke punten
  niet bereikbaar

  slechte service/niet kopen

  kreeg mijn fles cognac geleverd met een kapotte seal. Bellen met klantenservice heeft geen zin, je wordt er automatische uitgegooid als je de eerstvolgende wachtende bent. Ze mogen misschien een groot assortiment hebben, hun service is bar en bar slecht! Absolute afrader.. wees gewaarschuwd!

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  slechte service, seal bleek gebroken bij ontvangst, onbereikbare klantenservice

  Leveren bedorven producten

  Een webwinkel kan je pas echt beoordelen op het moment dat er iets mis is aan je bestelling en je de service moet aanspreken. Hierin is Drankgigant echt waardeloos. Bij een grotere bestelling is er een bedorven product geleverd (orochatta) en bij aanspreken van de service werd er direct gereageerd dat dit wel moest liggen aan hoe de fles 9 maanden bewaard was.... --> wij hebben nooit problemen met bewaren. ook niet bij de overige 2 flessen orochatta uit dezelfde bestelling. Anyhow, drankdozijn is geenzins voornemens om 15,- te vergoeden voor de fles (uit een bestelling van 300,-). Veelzeggend over de service van dit bedrijf. Advies is wegblijven dus!!

  Zwakke punten
  Slechte service
  Inferieure kwaliteit
  Willen alleen geld verdienen

  "Wij kunnen HELEMAAL NIKS voor u betekenen..."

  Voor meer dan 330 euro aan drank besteld. 1 flesje van ca. 35 piek was helaas bedorven port (ik heb de nodige ervaring en weet echt wanneer port bedorven is). Hup de gootsteen ermee in. Kan voorkomen, het is tenslotte een natuurproduct. Het gaat er vervolgens om wat je als bedrijf hiermee doet. Na onnodige standaard teksten van de helpdesk en omtrekkende bewegingen zonder antwoord te geven op mijn vraag "Beste Drankgigant, wat kunnen jullie voor mij hierin betekenen?", is het hoge woord eruit: "Beste klant, wij kunnen HELEMAAL NIKS voor u betekenen." Nou weten wij dat ook weer, dat het voor iedereen maar duidelijk mag zijn: Drankgigant kan HELEMAAL NIKS in een dergelijk geval betekenen. Tip: ga in het vervolg naar een plaatselijke slijter met hart voor de zaak, het product en de klant en laat deze Drankgigant HELEMAAL LINKS liggen.

  Sterke punten
  snelle levering

  Zwakke punten
  klantenservice, aftersales, service, communicatie, goedkoop is duurkoop, bedorven waar

  Uitzonderlijk Slechte service

  Wanneer er door hun systeem een fout word gemaakt met het adres en pakket niet bezorgd kan worden, word er van de klant verwacht dat deze 2x verzendkosten (die overigens al aan de hoge kant zijn) betaald. En na een klacht word het niet serieus opgepakt en niet het volledige bedrag teruggestort! Ik heb ze de kans gegeven deze fout te herstellen, maar nu zijn ze een klant kwijt.

  Sterke punten
  Geen

  Fijn zo'n assortiment !

  Eindelijk mijn whisky's gevonden waar ik al jaren naar op zoek ben..... Hele fijne prijs en ook al mijn favoriete merken. Erg blij

  Sterke punten
  groot assortiment !

  Heerlijk snel geleverd !!

  Lekker snel mijn bestelling binnen, net om 17:00 uur een bestelling geplaatst in de hoop dat deze de volgende dag nog geleverd word....... en jawel hoor !!! Super website

  Sterke punten
  snel en goede prijs

  Fijne website met bijzonder veel producten

  Heb een leuke bestelling geplaatst en ervaar dat de snelheid van leveren snel is. TOP

  Sterke punten
  heel veel producten en super prijs

  Uitzonderlijke uitzoek, service en snelheid !!

  Opnieuw ben ik bijzonder tevreden over deze webshop, fijn om op een site te komen waar je wel snel geholpen word...... tevens ook fijn om de volgende dag je pakket te ontvangen. Hoe vaak zie je nog steeds dat je het bestelde artikel niet de volgende dag binnen hebt, Op drankgigant.nl gelukkig goede service. Ik ben blij met jullie ! gr Jes

  Sterke punten
  Snelle service en zeer snelle helpdesk

  Zwakke punten
  groot assortiment ! Ha


Bezoek Drankgigant.nl

Schrijf een review