DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky\'s, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden.

Drankdozijn video


Drankdozijn Reviews

  Toppers

  Snelle levering, Over het algemeen zeer voordelig. En ook nog eens een mooie collectie. Bestel er meestal Whisky en soms rum.

  Sterke punten
  Snelle levering, goede verpakking, en een goede service, als er iets niet correct is dan doen ze niet moeilijk en zijn ze behulpzaam.

  Beoordeling drankdozijn

  Drankdozijn is top. Goede service en klantvriendelijk. Groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Snel en goed verpakt geleverd!

  Sterke punten
  Goedkoop Groot assortiment Snelle levering Klantvriendelijk

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Uniek

  Drankdozijn verkoopt merken die bijna nergens anders in Nederland te krijgen zijn. Snelle levering in goede verpakking. Goede prijs.

  Sterke punten
  Goedkoop, snelle levering, unieke merken, ruime keuze.

  Zwakke punten
  Geen

  Herkansing geslaagd

  1e levering eind vorig jaar perfect verlopen, 2e zending, aantal weken geleden teleurstellend, nu de herkansing ontvangen en was weer ok.

  Sterke punten
  prijs, assortiment, verzendkosten

  TOP bedrijf, strakke prijzen en goede service.

  Goed bedrijf die zijn producten goed verzend en bij mij was er een verkeerde fles geleverd en dit heeft drankdozijn na mijn melding zo snel op gelost dat de volgende dag alweer de pakket dienst er stond met de juiste fles!!!!! Zonder extra kosten. Dit bedrijf verstaat zijn klanten en weet wat service geven is! Volgende keer bestel ik weer bij hun en raad het iedereen aan, ook vanwege de strakke prijs.

  Sterke punten
  - Snelle levering. - Problemen oplossen. - Service. - Gemak van bestellen.

  Zwakke punten
  Niet kunnen vinden.

  Online drank kopen met uitgebreid assortiment en goede priizen.

  Inmiddels heb ik er al een aantal keren besteld en al deze bestellingen zijn allemaal keurig verpakt de volgende dag bezorgd. Snel, goedkoop en prima verzonden. Bovenal: vooral de inhoud van het pakketje stemt tevreden :)! www.drankdozijn.nl is top!

  Sterke punten
  Klantenservice, betrouwbaar, snelle levering, goedkoop

  Zwakke punten
  geen (misschien een grote doos?)

Bezoek Drankdozijn

Schrijf je eigen review