Gall & Gall Webwinkel

Gall & Gall Webwinkel: de grootste online drankenwinkel van Nederland! Nooit meer zelf met dozen wijn of kratjes bier tillen; Albert bezorgt de boodschappen van Gall & Gall gewoon tot in de keuken, als je wilt zelfs binnen 24 uur. Van een mooie fles wijn of een cadeautje tot die ene speciale whisky, de Gall & Gall Webwinkel heeft een uitgekiend assortiment dranken. Ook voor alle benodigdheden voor een feestje is de Gall & Gall Webwinkel dé online drankenwinkel bij uitstek.

Gall & Gall video


Gall & Gall Webwinkel Reviews

  DUUR DUUR DUUR..

  DUUR DUUR DUUR!!!

  Ik wist dat Bile en Bile beslist niet goedkoop waren, maar ik had me niet gerealiseerd hoe duur ze eigenlijk zijn.
  Ik wilde vandaag mijn twee favoriete whisky's kopen en Gal en Gal waren maar liefst 84% en 89% duurder dan andere leveranciers... echt belachelijk.
  Ik weet zeker dat ik nooit meer bij Gal en Gal zal kopen.

  Sterke punten
  Adverteren

  Zwakke punten
  VEEL te duur.

  Nooit meer

  Vreselijke service, zogenaamd was ik niet thuis waardoor het weer mee is genomen naar het depot. Ik was er gewoon en heb geen gemiste oproep gehad. Waardoor ik dus geen drank had! Gebeld met de klantenservice, kon ons niet verteld worden waar de drank was (het was 13:00 smiddags) waar we het nog zelf zouden kunnen ophalen. Vervolgens kon er niet gekeken worden waar we die wijn wel konden krijgen in een gall&gall in utrecht en omstreken. Ik bestel nooit meer hier.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

  Misleidende reclame

  Bizar wat een misleidende reclame men roept van "Wilde Wijndagen" maar hanteren "wilde prijsdagen" binnen enkele dagen €2,00 meer laten betalen voor je eerder aangekochte wijn. Daarnaast misleidend de klantenkaart, wat levert je die op? Ja je moet meer betalen dan zonder klantenkaart. Klantenservice verdient een training inzake klantvriendelijkheid en oplossing in het kader van after sales. Kortom geen aanrader

  Barolo

  3 flessen Barolo Asia Fiori gekocht om weg te geven aan iemand die dat echt verdiende.
  Totaalprijs € 50.97
  Matige kwaliteit, deze prijs niet waard.

Bezoek Gall & Gall Webwinkel

Schrijf een review