Klantenservice?!

Ik had de Tasting Club Kwartaal Abonnement besteld als kado, en de eerste maal werd het pakket geleverd zonder problemen. Een 2de pakket is met een maand vertraging verzonden geweest (zonder enige vorm van communicatie). Contact opgenomen via website, nooit antwoord hierop gekregen. Daarna effectief een mail gestuurd, ook geen antwoord op ontvangen. Pas toen ik zelf naar hen belde, kreeg ik pas reactie op mijn mail. Klantenservice?!
Ik kreeg hierbij ook de vraag om mijn review in te trekken, met deze letterlijke woorden: "Wij hebben ook gezien dat u een negatieve review heeft gegeven over ons op drankwinkels.nl, voordat u uberhaupt contact met ons had opgenomen.
Wij verzoeken u vriendelijk om deze review in te trekken, daar wij niet in gebreke zijn gebleven."
Ik had mijn review geplaatst nadat ik contact had opgenomen via de website (zonder antwoord), en nadat ik de mail heb verstuurd (ook zonder antwoord). Maar ja, ik had de review geplaatst voordat ik gebeld heb, dus als ze hun mails niet bekijken, hebben ze inderdaad gelijk...
Ik hoop dat de volgende pakketten nu zonder problemen zullen verzonden worden! Dit was dan ook de eerste en de laatste keer dat ik via hen iets bestel.

Zwakke punten
klantenservice

Bezoek TastingCollection Reviews over TastingCollection

3 reacties

Beste Glynis de Clercq,

U bent in januari een kwartaalabonnement bij ons aangegaan, dit houdt in dat u in april een 2e editie ontvangt. U heeft deze 28 april ontvangen, geheel zoals het hoort. U krijgt een abonnement altijd aan het einde van de maand en is dus NIET een maand vertraagd. U stuurt ons op 27 april (Koningsdag in Nederland) een email en belt ons en zet vervolgens (5 minuten later!) direct een negatieve review online. U ontvangt de volgende dag het pakket waarvoor u reclameert, maar verwijdert deze onterecht negatieve review niet. Sterker nog, nadat uw "probleem" is opgelost doet u er nog een schepje bovenop. Dit vinden wij erg jammer en stellen wij dan ook niet op prijs.

Met vriendelijke groeten,

Tom van der Vegt

Tasting Collection

Beste,

1. Ik had reeds een week daarvoor een bericht achtergelaten via jullie website, waar ik nooit reactie heb op gehad. Maar daarover spreken jullie niet! De mail nadien heb ik misschien op een Nederlandse feestdag verzonden (geen idee, ik woon in België), dit kon eenvoudig opgelost worden met een automatisch antwoord! Ik belde de dag erna want ik wachtte reeds een week op antwoord op jullie reactieformulier via jullie website!
2. Het eerste pakket is 4 januari verzonden, hoe is dat het einde van de maand?! Ik heb het pakket pas in januari besteld, dus vertraging door de feestdagen is geen excuus.
4 januari + 4 maand is volgens mij begin april (ten laatste). Aangezien ik nergens een bericht heb ontvangen wanneer precies de pakketten geleverd worden, is eind april een maand te laat voor mij.
Ik beschrijf in mijn review gewoon de situatie zoals ik deze ervaar. Als u zich daarmee aangevallen voelt, probeer dan eerst de oorzaak aan te pakken in plaats van uw klant aan te vallen.

Mvg

Beste mevrouw de Clercq,

Allereerst mijn excuses, het is niet mijn bedoeling geweest u aan te vallen.

Alle abonnementen worden altijd aan het einde van de maand verstuurd, behalve de 1e editie omdat dat het starterspakket betreft.

Ik heb het wel nog even nagekeken maar u heeft niet een week eerder, maar de avond ervoor ons contactformulier ingevuld. Om half 9 's avonds de dag voor Koningsdag dus, vandaar dat u niet direct dezelfde dag antwoord heeft gekregen. Maargoed dat is nu duidelijk. U heeft dus uw 2e pakket ontvangen en krijgt nog een 3e en 4e pakket, ook deze zullen aan het einde van de maand bij u geleverd worden. Ik hoop dat u ondanks de slechte communicatie van onze kant toch blij bent met het product en zult genieten van de whisky's die u ontvangt.

Met vriendelijke groet,

Tom van der Vegt

Bezoek TastingCollection Reviews over TastingCollection

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over TastingCollection
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden