Over Tasting Collection Het begon 5 jaar geleden met een simpel idee, whisky kenners de mogelijkheid geven uitzonderlijke whisky’s te proeven, zonder dat ze hiervoor de deur uithoeven of veel geld moeten investeren. De proeverij met glazen proefbuisjes werd een enorm succes en groeide al snel uit tot een exclusieve formule, waarin verschillende van ’s werelds fijnste culinaire producten als collectie worden gepresenteerd, variërend van de beste destillaten tot de puurste olijfoliën. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met de prachtige ingrediënten en de interessante achtergrondinformatie die Tasting Collection biedt.

Tasting Collection Video


TastingCollection Reviews

 • Pakket is bedoeld als kado en komt optijd, maar zeer beschadigd aan. Klein wonder dat het proef glas het heeft overleefd. Na meermaals zeer beleefd vragen om een passende oplossing stelt men voor over 1 maand een nieuwe verpakking mee te zenden. Geef het kado maar beschadigd is wat ze eigenlijk voorstellen. Na opnieuw uitleggen dat het om een kado gaat besluit men een nieuwe verpakking te gaan sturen. Lekker begin van een jaar abonnement. Dit had simpel opgelost kunnen worden door een stukje inleven en meedenken, maar de voorkeur ging naar de meest goedkope oplossing met de minste inzet.

  Sterke punten
  Goede hoopvolle uitstraling. Snelle reactie.

  Zwakke punten
  Klant staat verre van op nummer 1. Smeken om een passende oplossing en werkelijk de laagst haalbare oplossing aangeboden krijgen getuigd niet van klasse.

  Door Henry op 14 juli 2020 Reageer
 • ik heb een kwartaal abonnement als een cadeau gekregen en was enthousiast

  Sterke punten
  uitstraling, bezorging was goed, ik werd erg vriendelijk geholpen

  Zwakke punten
  20 ml is net te weinig als je met een vriend wil proeven dan kom je net 10 ml tekort, de prijzen van de whisky's zijn behoorlijk aan de prijs

  Door Harry op 7 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Via BOL.COM bij de Tastingcollection besteld. Geld betaald maar nooit iets ontvangen en ook geen reacties op herhaaldelijke pogingen om uitleg. Waardeloos bedrijf. Wij adviseren en nooit iets te bestellen en BOL zou ze met grote spoed van hun website moeten verwijderen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Door Suruceanu op 30 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • 1 maal startpakket ontvangen. Daarna radiostilte. Na 4 maanden telefonisch contact gezocht.Uitleg was dat als gevolg van een systeemcrash alle klantenbestanden weg waren?!?. Klonk in ieder geval zeer ongeloofwaardig.Tevens gevraagd naar ons e-mailadres met het verzoek een mail te beantwoorden en ons Iban nr. achter te laten. Mail nooit ontvangen wel een bevestiging dat wij per direct zijn uitgeschreven voor de nieuwsbrief. Rare gang van zaken en zeer onprofessioneel en straalt een malafide gang van zaken uit! Tip niet doen en koop als alternatief een lekker flesje bij je locale drankenspecialist.

  Sterke punten
  Goede wiskey, doch niet bijzonder

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid, communicatie, malafide uitstraling.

  Door Kamp op 30 oktober 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik had de Tasting Club Kwartaal Abonnement besteld als kado, en de eerste maal werd het pakket geleverd zonder problemen. Een 2de pakket is met een maand vertraging verzonden geweest (zonder enige vorm van communicatie). Contact opgenomen via website, nooit antwoord hierop gekregen. Daarna effectief een mail gestuurd, ook geen antwoord op ontvangen. Pas toen ik zelf naar hen belde, kreeg ik pas reactie op mijn mail. Klantenservice?! Ik kreeg hierbij ook de vraag om mijn review in te trekken, met deze letterlijke woorden: "Wij hebben ook gezien dat u een negatieve review heeft gegeven over ons op drankwinkels.nl, voordat u uberhaupt contact met ons had opgenomen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze review in te trekken, daar wij niet in gebreke zijn gebleven." Ik had mijn review geplaatst nadat ik contact had opgenomen via de website (zonder antwoord), en nadat ik de mail heb verstuurd (ook zonder antwoord). Maar ja, ik had de review geplaatst voordat ik gebeld heb, dus als ze hun mails niet bekijken, hebben ze inderdaad gelijk... Ik hoop dat de volgende pakketten nu zonder problemen zullen verzonden worden! Dit was dan ook de eerste en de laatste keer dat ik via hen iets bestel.

  Zwakke punten
  klantenservice

  Door De Clerca op 27 april 2016 Reageer (3 reacties)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Al jaren lid vn de Tasting Club wat fantastisch is! Een hoop mooie whisky's ontdekt! Echt een aanrader voor iedereen die whisky wil proeven!

  Sterke punten
  Tasting club en Tasting Collections, mooie proeverijen zodat je niet meteen de hele fles hoeft aan te schaffen.

  Zwakke punten
  Soms iets duurder dan andere internetslijterijen maar door goede service meer dan goed gemaakt!

  Door Harry van de op 11 maart 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek TastingCollection

Schrijf je eigen review