TastingCollection

Over Tasting Collection Het begon 5 jaar geleden met een simpel idee, whisky kenners de mogelijkheid geven uitzonderlijke whisky's te proeven, zonder dat ze hiervoor de deur uithoeven of veel geld moeten investeren. De proeverij met glazen proefbuisjes werd een enorm succes en groeide al snel uit tot een exclusieve formule, waarin verschillende van 's werelds fijnste culinaire producten als collectie worden gepresenteerd, variërend van de beste destillaten tot de puurste olijfoliën. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met de prachtige ingrediënten en de interessante achtergrondinformatie die Tasting Collection biedt.

Tasting Collection Video


TastingCollection Reviews

  Retour niet verwerkt. Bedrijf

  Eind december ea retour gestuurd.
  Geld komt maar niet. Na negatieve review reactie dat door nieuw systeem ea vertaagd is. Zou er met paar dagen opstaan. Maar er is nog niks.
  Diverse mails gestuurd maar 0 reactie.
  Telefonisch niet te bereiken. Krijg je bandje dat je mail moet sturen

  Zwakke punten
  Je kan mailen wat je wil,maar er komt geen reactie

  Rum beschadigd,geen geld terug

  Besteld via dochterbedrijf Whisky.nl.
  Op 18 december 2023 2 flessen Bumbu XO rum beschadigd bij afhaalpunt aangetroffen. Iom afhaalpunt, direct ongeopend retour gestuurd.
  Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar. In december per mail contact gehad. Iom medewerker alvast nieuwe flessen besteld (en betaald!) omdat het om een kerstcadeau ging. Ik zou het geld van de beschadigde levering snel terug krijgen. Tot op heden mijn geld nog niet terug ontvangen. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar.
  Nooit meer voor mij!

  Veel te duur!

  Veel te duur! Dit komt doordat veel van hun klanten cadeau bonnen hebben gekregen en deze nergens anders kunnen inwisselen. Alle prijzen zijn ongeveer 20 tot 25% hoger als normale slijterijen. Geef een cadeau bon van een andere winkel, de ontvanger zal u dankbaar zijn.

  Sterke punten
  Veel keuze, prima verpakt.

  Zwakke punten
  Prijs... te hoog.

  Beschadigde verpakkingen, zeer teleurstellende reacties

  Pakket is bedoeld als kado en komt optijd, maar zeer beschadigd aan. Klein wonder dat het proef glas het heeft overleefd. Na meermaals zeer beleefd vragen om een passende oplossing stelt men voor over 1 maand een nieuwe verpakking mee te zenden. Geef het kado maar beschadigd is wat ze eigenlijk voorstellen. Na opnieuw uitleggen dat het om een kado gaat besluit men een nieuwe verpakking te gaan sturen. Lekker begin van een jaar abonnement.
  Dit had simpel opgelost kunnen worden door een stukje inleven en meedenken, maar de voorkeur ging naar de meest goedkope oplossing met de minste inzet.

  Sterke punten
  Goede hoopvolle uitstraling. Snelle reactie.

  Zwakke punten
  Klant staat verre van op nummer 1. Smeken om een passende oplossing en werkelijk de laagst haalbare oplossing aangeboden krijgen getuigd niet van klasse.

  leuk cadeau

  ik heb een kwartaal abonnement als een cadeau gekregen en was enthousiast

  Sterke punten
  uitstraling, bezorging was goed, ik werd erg vriendelijk geholpen

  Zwakke punten
  20 ml is net te weinig als je met een vriend wil proeven dan kom je net 10 ml tekort, de prijzen van de whisky's zijn behoorlijk aan de prijs

  Oplichterij?

  Via BOL.COM bij de Tastingcollection besteld. Geld betaald maar nooit iets ontvangen en ook geen reacties op herhaaldelijke pogingen om uitleg. Waardeloos bedrijf. Wij adviseren en nooit iets te bestellen en BOL zou ze met grote spoed van hun website moeten verwijderen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Niet doen!!

  1 maal startpakket ontvangen. Daarna radiostilte. Na 4 maanden telefonisch contact gezocht.Uitleg was dat als gevolg van een systeemcrash alle klantenbestanden weg waren?!?. Klonk in ieder geval zeer ongeloofwaardig.Tevens gevraagd naar ons e-mailadres met het verzoek een mail te beantwoorden en ons Iban nr. achter te laten. Mail nooit ontvangen wel een bevestiging dat wij per direct zijn uitgeschreven voor de nieuwsbrief. Rare gang van zaken en zeer onprofessioneel en straalt een malafide gang van zaken uit! Tip niet doen en koop als alternatief een lekker flesje bij je locale drankenspecialist.

  Sterke punten
  Goede wiskey, doch niet bijzonder

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid, communicatie, malafide uitstraling.

  Klantenservice?!

  Ik had de Tasting Club Kwartaal Abonnement besteld als kado, en de eerste maal werd het pakket geleverd zonder problemen. Een 2de pakket is met een maand vertraging verzonden geweest (zonder enige vorm van communicatie). Contact opgenomen via website, nooit antwoord hierop gekregen. Daarna effectief een mail gestuurd, ook geen antwoord op ontvangen. Pas toen ik zelf naar hen belde, kreeg ik pas reactie op mijn mail. Klantenservice?!
  Ik kreeg hierbij ook de vraag om mijn review in te trekken, met deze letterlijke woorden: "Wij hebben ook gezien dat u een negatieve review heeft gegeven over ons op drankwinkels.nl, voordat u uberhaupt contact met ons had opgenomen.
  Wij verzoeken u vriendelijk om deze review in te trekken, daar wij niet in gebreke zijn gebleven."
  Ik had mijn review geplaatst nadat ik contact had opgenomen via de website (zonder antwoord), en nadat ik de mail heb verstuurd (ook zonder antwoord). Maar ja, ik had de review geplaatst voordat ik gebeld heb, dus als ze hun mails niet bekijken, hebben ze inderdaad gelijk...
  Ik hoop dat de volgende pakketten nu zonder problemen zullen verzonden worden! Dit was dan ook de eerste en de laatste keer dat ik via hen iets bestel.

  Zwakke punten
  klantenservice

  Geweldig concept met dito service!

  Al jaren lid vn de Tasting Club wat fantastisch is! Een hoop mooie whisky's ontdekt! Echt een aanrader voor iedereen die whisky wil proeven!

  Sterke punten
  Tasting club en Tasting Collections, mooie proeverijen zodat je niet meteen de hele fles hoeft aan te schaffen.

  Zwakke punten
  Soms iets duurder dan andere internetslijterijen maar door goede service meer dan goed gemaakt!

Bezoek TastingCollection

Schrijf een review