vinebo.nl, kwaliteit wijnen voor mooie prijzen Vinebo.nl heeft de ambitie om tegen de meest concurrerende prijzen de beste kwaliteit wijnen te verkopen. Vinebo is zich bewust dat we ons in een concurrerende markt begeven waar we het goed doen als al onze klanten tevreden zijn. Vinebo.nl is trots op haar assortiment en wij presenteren goede wijnen voor een zo'n breed mogelijk publiek. Wij concentreren onze wijnselectie voornamelijk op de oorspronkelijke wijnlanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje. U profiteert van onze nauwkeurige selectie van de beste wijnen. Alle wijnen bij Vinebo zijn op voorraad volgens de strengste normen in ons centraal geconditioneerd magazijn.

Vinebo Reviews

  Vinebo - wijn kopen gratis bezorging

  Ik koop regelmatig wijn op internet en heb sinds kort vinebo gevonden via deze website. Het assortiment van de webshop sprak mij erg aan. Ik heb mijn eerste bestelling geplaatst en de wijn was erg lekker. Vinebo is wat mij betreft een aanrader.

  Sterke punten
  Assortiment wijn

  Zwakke punten
  Geen zoekselectie mogelijkheden op de site

  Heerlijke Rioja

  Ik ben een liefhebber van een goede stevige rode Rioja wijn. Helaas is er veel te koop onder de naam Rioja, maar lang niet allemaal goed. Bij vinebo heb ik 2 heerlijke Rioja wijnen gevonden. Tot de volgende bestelling.

  Sterke punten
  Kwaliteit wijn

  Zwakke punten
  Bezorging duurde 3 dagen

  Heerlijke wijnen

  Ik heb 2 weken geleden rode wijn besteld bij vinebo.nl. Mijn bestelling was 3 kwaliteit rode wijnen rond de 15 euro, de bezorging was gratis. Zondag besteld en dinsdag in huis. De wijn was erg goed, wat mij betreft een van mijn nieuwe favoriete websites. Een aanrader dus!

  Sterke punten
  Goede wijnen en gratis bezorging. Veel informatie bij de wijnen.

  Zwakke punten
  Het aanbod is niet heel groot, daardoor wel overzichtelijk.

Bezoek Vinebo

Schrijf een review