Perfectewijn.nl

Perfectewijn.nl: wijn tegen de meest scherpe prijs, dat is ons motto. Bestel gemakkelijk online je wijnen, die je bovendien per fles kunt bestellen. Stel je eigen doosje met je favoriete wijnen samen, en wij brengen alles bij u aan huis. We streven er naar uw bestelling binnen 3 dagen bij u te bezorgen. Indien u 18 flessen (of meer) bestelt, bezorgen wij uw bestelling gratis. Ook kunt u ook uw bestelling gratis afhalen in Tilburg.

Perfectewijn.nl Reviews

  Klantservice is om te huilen als er iets mis is met de wijn

  Gisteren een fles van 19,95 open gemaakt (Chamonix) en door de gootsteen gespoeld. De wijn uit 2015 had kurk en smaakte naar overjarige sherry. Snel nog een tweede fles opengemaakt, was ook niet te drinken. De wijn is gekocht in maart 2020 en daarom zegt Perfecte wijn dat ze niets kunnen doen; dan moet je de wijn binnen twee maanden na aankoop openmaken, en binnen zeven dagen na openmaken voor driekwart vol terug sturen...Met angst en beven ga ik de komende weken de andere vier flessen die ik nog heb, proberen....
  Als je dit soort voorwaarden hanteert, is de service aan de klant wel heel minimaal. Ik ga er in ieder geval niets meer kopen.
  De naam kan worden veranderd in niet-perfecte wijn.nl

  Zwakke punten
  Klantservice is om te huilen..

  Goede service

  Zeer vriendelijke medewerker gesproken. Snel antwoord op mijn vraag. Goede prijs vergeleken met andere aanbieders en snelle levering!

  Op de site claimen ze dat ze de enige aanbieder zijn van Barrique d'or Chardonnay in NL en BE. Dit klopt echter niet. Er zijn er meerdere.

  Sterke punten
  Snelle levering, goede prijzen en vriendelijk personeel.

  Zwakke punten
  Aangeven de enige aanbieder te zijn, terwijl dit niet klopt.

  Super

  Echt geweldig, wijn snel in huis en zeer scherpe prijzen

  Sterke punten
  Prijzen en assortiment

Bezoek Perfectewijn.nl

Schrijf een review