TastingCollection

Over Tasting Collection Het begon 5 jaar geleden met een simpel idee, whisky kenners de mogelijkheid geven uitzonderlijke whisky's te proeven, zonder dat ze hiervoor de deur uithoeven of veel geld moeten investeren. De proeverij met glazen proefbuisjes werd een enorm succes en groeide al snel uit tot een exclusieve formule, waarin verschillende van 's werelds fijnste culinaire producten als collectie worden gepresenteerd, variërend van de beste destillaten tot de puurste olijfoliën. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met de prachtige ingrediënten en de interessante achtergrondinformatie die Tasting Collection biedt.

Tasting Collection Video


TastingCollection Reviews

  Beschadigde verpakkingen, zeer teleurstellende reacties

  Pakket is bedoeld als kado en komt optijd, maar zeer beschadigd aan. Klein wonder dat het proef glas het heeft overleefd. Na meermaals zeer beleefd vragen om een passende oplossing stelt men voor over 1 maand een nieuwe verpakking mee te zenden. Geef het kado maar beschadigd is wat ze eigenlijk voorstellen. Na opnieuw uitleggen dat het om een kado gaat besluit men een nieuwe verpakking te gaan sturen. Lekker begin van een jaar abonnement.
  Dit had simpel opgelost kunnen worden door een stukje inleven en meedenken, maar de voorkeur ging naar de meest goedkope oplossing met de minste inzet.

  Sterke punten
  Goede hoopvolle uitstraling. Snelle reactie.

  Zwakke punten
  Klant staat verre van op nummer 1. Smeken om een passende oplossing en werkelijk de laagst haalbare oplossing aangeboden krijgen getuigd niet van klasse.

Bezoek TastingCollection

Schrijf je eigen review