Welkom bij Wijnoutlet! Hier kun je voordelig en eenvoudig online wijn bestellen. In het assortiment kun je de beste wijnen vinden, zoals de grote Bordeaux wijnen en uiteraard de beste Grand Cru wijn. Bij Wijnoutlet vind je topwijnen tegen de laagste prijs! Wijnliefhebbers vonden in de Wijnoutlet winkel de beste rode wijn, witte wijn, rosé en champagne. Géén dure winkelpanden. Géén geldverslindende wederverkopers en andere tussenpersonen. Wijn bestellen per fles Bij Wijnoutlet hoef je niet verplicht 6 of 12 flessen wijn van dezelfde soort af te nemen. Bij Wijnoutlet heb je de mogelijkheid gewoon per fles bestellen uit het ruime aanbod kwaliteitswijnen. Wil je witte wijn als aperitief, een paar verschillende rode wijnen voor het hoofdgerecht en een dessertwijn of mousserende wijn voor het dessert? Geen probleem! Wijnoutlet pakt alles met liefde voor jou in! Vervolgens wordt de bestelling in unieke breukvrije Wijnoutlet wijnverzenddoos naar jou verzonden. Wijnoutlet bezorgd uiteraard bestelling aan huis. Is de wijn niet helemaal naar wens, dan kun je de wijn geheel zonder kosten retourneren. Dát is de 100% Proefgarantie van Wijnoutlet. Al 55.000 mensen voor jou hebben online wijn gekocht. Ruim 17 jaar bestelt men wijn bij Wijnoutlet.nl. Door de grote aantallen kan Wijnoutlet werken met lage winstopslag. Wijnoutlet koopt de restvoorraden tegen dumpprijzen van bekende wijnhuizen. Daarom kun je altijd véél WIJNVOORDEEL vinden bij Wijnoutlet!

Wijnoutlet Video


Veilig betalen

In de Wijnoutley webshop heb je de mogenlijkheid op 4 manieren te betalen. Zo kun je met iDeal, Mastercard, Visa of Afterpay. 1) iDeal is een handige betaalmethode waarmee je veilig, snel en eenvoudig online aankopen afrekenen in de vertrouwde internetbankier omgeving van jouw eigen bank! 2) AfterPay, achteraf betalen Als je kiest voor AfterPay maak je gebruik van het voordeel om achteraf te betalen. Het betaalproces wordt achteraf voor Wijnoutlet het uitgevoerd. In de online omgeving MijnAfterPay heb je de mogelijkheid om betaaloverzichten vanaf je pc of tablet te beheren. Via push notificaties houdt AfterPay je op de hoogte via wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Maak je gebruik van de AfterPay App, dan kun je een betaaloverzicht van AfterPay. Via de AfterPay App kun je de factuur vervolgens betalen. Met de AfterPay App regel je dit geheel veilig en heel eenvoudig op jouw smartphone. Vanzelfsprekend kun je ook gewoon een factuur naar huis laten sturen. Achteraf betalen is bij Wijnoutlet mogelijk tot een bedrag van € 10 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 300. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Op basis hiervan krijg je een akkoord om achteraf te betalen. Zo niet, dan moet je een andere betalingsmethode uitkiezen op de bestelling te betalen. 3) Met Visa betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. Jouw online aankopen zijn namelijk verzekerd. 4) Het is ook mogelijk om met Mastercard jouw online aankopen te betalen. De online aankopen die je met een Mastercard betaald, zijn tevens verzekerd. Gratis bezorgen Betaal je met iDeal, dan word jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Dit geldt alleen voor bestellingen boven de 85,00 euro aan wijn. Service Desk Indien je vraag, klacht of tips heeft, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Wijnoutlet. De Wijnoutlet klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur.


Bezorging

Wijnoutlet verzend jouw bestelling in een breukvrije verpakking met Post NL. In Nederland worden bestellingen binnen twee à drie dagen werkdagen thuisbezorgd. Betaal je met iDeal dan wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Dit geldt alleen voor bestellingen boven de € 85.00 aan wijn. Bij de andere betaalmethodes bezorgt Wijnoutlet gratis bij een bestelling boven de € 125.00. De verzendkosten voor de bestelling bedraagt € 5.95. Indien jouw bestelling niet op voorraad is, wordt er contact met je opgenomen over de levertijd. Wijnoutlet levert in heel Nederland.


Contactgegevens Wijnoutlet

Industriestraat 18 7482 EZ Haaksbergen Tel: 053-5741348 KvK-nummer: Leeuwarden 32155446 BTW-Nummer: NL8209 01 647 B 01 E-mail: [email protected]


Wijnoutlet Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Wijnoutlet.

Bezoek Wijnoutlet

Schrijf een review