Reviews van deze auteur

Prima zaak

Review over Drankgigant.nl

Drankgigant.nl zit bij ons om de hoek dus komen er graag, meer dan 1500 whisky's op voorraad, 500 verschillende bieren van over de hele wereld, Gin, Wodka, Cognac en in alle prijs klasse's. Ook laten we af en toe wat bezorgen omdat zij een leuk aanbod hebben in cadeau's die wij dan laten bezorgen. Altijd prima op tijd en nooit geen gezeur zelfs nog wel eens iets te laat besteld maar toch de volgende dag geleverd. Prima service als je het mij vraagt en ik denk ( als ik het zo lees ) dat er afgelopen jaar veel veranderd is in het bedrijf

Ik zeg Top !

Sterke punten
Groot assortiment, duidelijke website, snelle levering.

Zwakke punten
Drukte in de winkel als je vrijdag even een biertje wilt gaan halen.

reacties:

Review: Slechte Service

Hallo,

Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven, wij waarderen dit zeer!

Op onze website staan een half miljoen afbeeldingen, hiervan is 75% in orde, helaas zijn er afbeeldingen niet niet kloppen inderdaad en is helaas niet te voorkomen met meer dan 12.000 artikelen.

Voor iedere bezoeker van onze site is de mogelijkheid aanwezig om een vraag te stellen over onze producten, wij zullen die dan ook snel beantwoorden. Veel verzamelaars doen dit ook om eventueel teleurstellingen te voorkomen.

Voor de twee bestellingen, dit is gewoon normaal! Elke bestelling heeft een nummer, dit nummer is weer gekoppeld aan postnl! Elke bestelling is dus te volgen zo dat hij 100% zeker aankomt bij de klant, als wij twee bestellingen in 1 doen kunt u er altijd op terug komen dat er 1 bestelling niet is geleverd.

In zo een geval kunt u altijd binnen die minuut ( zo als u aangeeft ) een mail sturen dat u uw bestelling wilt aanpassen of wilt annuleren en een nieuwe complete bestelling wilt maken!

Twee bestellingen zijn twee bestellingen, zijn twee nummers, zijn twee zendingen en dus twee handtekeningen...

Met vriendelijke groet,

Team Dranksigant.nl

Review: ballentent

Hallo,

Dank voor de review, jammer echter dat het niet is gegaan zo als u wenste. Het betreffende product is niet leverbaar op dit moment en daarom zijn er twee andere biertjes in het bierpakket gegaan dan staat vermeld op de website.

Om geen vertraging op te lopen verzenden wij het pakket met twee alternatieven zo dat u zo snel mogelijk kunt genieten van de bieren, dit staat ook vermeld op de website!

Nogmaals onze excuses voor het ongemak maar wachten op een pakket had ook niet wenselijk geweest.

Met vriendelijke groet,

Roland Reijerse
Helpdesk Drankgigant.nl

Review: ballentent

Hallo,

Kijk zo zien wij het graag, goed dat het is opgelost.

Met vriendelijke groet,

Roland Reijerse
Helpdesk Drankgigant.nl

Review: tevreden en ontevreden

Zo als ik het lees heb je dus al een tijd niet besteld bij de drankgigant.nl de service is het zelfde zo te lezen alleen is de communicatie toch wel verbeterd. dit lees ik ook op andere site's trouwens?!

Maar goed, ieder zijn / haar mening gelukkig :)