Reviews van deze auteur

Geweldig concept met dito service!

Review over TastingCollection

Al jaren lid vn de Tasting Club wat fantastisch is! Een hoop mooie whisky's ontdekt! Echt een aanrader voor iedereen die whisky wil proeven!

Sterke punten
Tasting club en Tasting Collections, mooie proeverijen zodat je niet meteen de hele fles hoeft aan te schaffen.

Zwakke punten
Soms iets duurder dan andere internetslijterijen maar door goede service meer dan goed gemaakt!

reacties:

Review: Klantenservice?!

Beste Glynis de Clercq,

U bent in januari een kwartaalabonnement bij ons aangegaan, dit houdt in dat u in april een 2e editie ontvangt. U heeft deze 28 april ontvangen, geheel zoals het hoort. U krijgt een abonnement altijd aan het einde van de maand en is dus NIET een maand vertraagd. U stuurt ons op 27 april (Koningsdag in Nederland) een email en belt ons en zet vervolgens (5 minuten later!) direct een negatieve review online. U ontvangt de volgende dag het pakket waarvoor u reclameert, maar verwijdert deze onterecht negatieve review niet. Sterker nog, nadat uw "probleem" is opgelost doet u er nog een schepje bovenop. Dit vinden wij erg jammer en stellen wij dan ook niet op prijs.

Met vriendelijke groeten,

Tom van der Vegt

Tasting Collection

Review: Klantenservice?!

Beste mevrouw de Clercq,

Allereerst mijn excuses, het is niet mijn bedoeling geweest u aan te vallen.

Alle abonnementen worden altijd aan het einde van de maand verstuurd, behalve de 1e editie omdat dat het starterspakket betreft.

Ik heb het wel nog even nagekeken maar u heeft niet een week eerder, maar de avond ervoor ons contactformulier ingevuld. Om half 9 's avonds de dag voor Koningsdag dus, vandaar dat u niet direct dezelfde dag antwoord heeft gekregen. Maargoed dat is nu duidelijk. U heeft dus uw 2e pakket ontvangen en krijgt nog een 3e en 4e pakket, ook deze zullen aan het einde van de maand bij u geleverd worden. Ik hoop dat u ondanks de slechte communicatie van onze kant toch blij bent met het product en zult genieten van de whisky's die u ontvangt.

Met vriendelijke groet,

Tom van der Vegt