Wijnbezorgen.nl is dé online winkel voor het bezorgen van wijn als cadeau. Uw bestelling zal binnen 24u bezorgd worden in heel Nederland, België of Luxemburg. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment kwaliteits wijnen, desgewenst met een kaartje, brief of eigen wijnetiket! Met de etiketdesigner van Wijnbezorgen.nl kunt u snel en gemakkelijk het eigen wijnetiket ontwerpen. Via Wijnbezorgen.nl kunt u gemakkelijk en snel uw favoriete wijnen bestellen en laten bezorgen. Bestel een flesje wijn als kado of gewoon voor uzelf. Met een ruim assortiment aan wijnen bent u bij Wijnbezorgen aan het goed adres.

Wijnbezorgen.nl Reviews

  • Hoewel ik blij ben met de fles wijn en de wijze waarop het verpakt is, ben ik zeer ontevreden over de levering. Ik heb tijdig de bestelling geplaatst en wilde dat deze afgeleverd zou worden op een verjaardag. Eerste levering zou plaatsvinden 's ochtends op de dag van de verjaardag, echter: deze werd te laat bezorgd om 17 (!!) uur. Niemand thuis. Tweede levering zou ook 's ochtends tussen half 10 en half 12 plaatsvinden, werd echter om 19 uur (!!) aangeboden. Wederom niemand thuis. Onbegrijpelijk dat tweemaal de afspraak wordt gemaakt om 's ochtends te leveren en zonder opgaaf van reden de bestelling 's avonds wordt aangeboden. Bij de klantenservice werd alleen gezegd: Helaas levering is niet ons pakkie an. Daar heeft de klant geen boodschap aan. Conclusie: geen wijn bestellen bij wijnbezorgen.nl indien je de inhoud op een concrete dag geleverd wil hebben. Slogan: voor 17 uur besteld, morgen in huis gaat absoluut niet op.

    Zwakke punten
    1) Levering veel te laat 2) Bij de klantenservice werd alleen gezegd: Helaas levering is niet ons pakkie an. Daar heeft de klant geen boodschap aan.

    Door Elza op 12 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review